De voordelen van goede sokken

De voordelen van goede sokken

Ken je dat gevoel van schaamte, dat je bij vrienden uitgenodigd bent en ze vragen of je je schoenen uit wilt doen zodra je binnenstapt. Met een rood hoofd trek je je schoenen uit met het besef dat je sokken vol gaten zitten. De sokken heb je net gekocht en je wilde ze daarom niet meteen weggooien. Maar nu al die gaten zo zichtbaar zijn heb je spijt dat je niet meer geld hebt uitgegeven aan een goed paar sokken. Nu kan je zoektocht weer opnieuw beginnen. Dat hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Falke sokken

Er zijn veel winkels en webshops waar je sokken kunt kopen. Webshops hebben als voordeel dat je op je gemakje rond kunt kijken zonder eropuit te hoeven. Maar waar kijk je dan want er is zoveel aanbod en iedereen zegt dat ze goede kwaliteit verkopen. Je zult dus even moeten kijken naar informatie over het bedrijf zelf.

Een betrouwbaar merk is Falke. Zij zijn een echt familiebedrijf dat al jaren naam heeft gemaakt. Kwaliteit en passie staat bij hen centraal. Je hoeft ook niet verder te kijken want ze verkopen o.a. heel veel kwaliteitssokken voor verschillende gebruiksdoelen:

  • Run Ergo sokken – een sportieve vrijetijdssok met perfecte Falke-pasvorm met hoog draagcomfort en een ultralicht badstofzool. De kleuren zijn op de mode afgestemd.
  • Airport sokken – de sok geschikt om in vrije tijd te dragen als op het werk. Deze kous is gemaakt van o.a. Merinowol aan de buitenkant en katoen aan de binnnenkant waardoor deze een goede temperatuurregeling biedt en een goed draagcomfort.
  • Family sokken – sokken voor elke dag. De belaste zones zijn extra verstevigd en gemaakt van slijtvast materiaal.
  • Cool 24/7 sokken – dankzij de combinatie van gefaseerd katoen en speciaal functionele garen van polyamide worden lichaamswarmte en vochtigheid snel naar buiten getransporteerd. Door een speciaal voetbed geeft het een aangename voettemperatuur en droge voeten.
  • Walkie sokken – trekking en wandelkous, geschikt voor sportieve gelegenheden. De kous droogt de huid en vermindert irritatie door de juiste keus van materiaal.
  • Sensitive Berlin sokken – een lekker zittende sok die een drukvrije comfortboard heeft waardoor de kuit niet word afgekneld. Falke Sensitive Berlin sokken zijn tevens ook onderhoudsarm.
  • Tiago sokken – lichte katoenen kousen geschikt voor vrije tijd of op het werk. Ze hebben een lichte glans door hoogwaardige fil d’écosse. Voorzien van een antislipzool en vlakke teennaad.

Keuzes

Verder is er keuze uit diverse modellen vrijetijdssokken, sportsokken, nette sokken, casual sokken. Je hebt ze als kniekous, sneakersok, in verschillende kleuren, motieven, maten. Noem maar op! Neem een kijkje op hun webshop falke.com en laat je informeren over de verschillende soorten sokken, de kwaliteit en materiaal waaruit ze vervaardigd zijn.